Gratis verzending | Kosteloos retourneren | Op werkdagen voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden
blogs

Blog van wolky@work

Meer weten over schoenen en Wolky@Work? Dan zit je hier op de juiste plek. Lees persoonlijke verhalen van onze fans, verdiep je in een interessant artikel of laat je inspireren. We houden je graag up to date!

Birgit@Work

Birgit@Work

Birgit woont samen met haar vriend in Naarden, is regelmatig in de sportschool te vinden en dol op lekker eten. Tijdens haar werk doet Birgit wat ze het liefste doet: het vliegtuig pakken en nieuwe bestemmingen ontdekken. Hoe gaat het er nu écht aan toe wanneer je werkt als stewardess voor KLM? Birgit deelt alle ins and outs door haar dag voor ons op papier te zetten. Let's catch some flights!

Lees het verhaal
Cheyenne@Work

Cheyenne@Work

Het leven van Cheyenne is moeilijk als saai te beschrijven: als stewardess voor Transavia vliegt ze de hele wereld over en daarnaast heeft ze ook een druk sociaal leven. Voor Wolky@Work zette Cheyenne voor één dag alles op camera.

Lees het verhaal
Kelly@WORK

Kelly@WORK

Vraag aan Kelly of ze gelukkig is in haar huidige functie en ze zal je een grote glimlach én een volmondige JA teruggeven. Als KLM stewardess ontdekt ze samen met haar collega's de hele wereld en daarnaast runt ze ook nog eens een eigen bedrijfje. Voor ons reden genoeg om 'achter de schermen' te kijken. We vroegen Kelly om ons mee te nemen in een dag uit haar leven. Kijk je mee?

Lees het verhaal