Gratis verzending | Kosteloos retourneren | Op werkdagen voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Stewardess schoenen: stewardess pumps

Wanneer je werkt in de luchtvaart sta je vaak urenlang op je benen. De schoenen die je draagt hebben veel invloed op je werkdag. Of je nu werkt als stewardess, steward of piloot: iedereen heeft baat bij werkschoenen met de juiste support. Dit zorgt er namelijk voor dat de voeten tijdens het werk minder snel moe worden. Bovendien voorkom je allerlei kwaaltjes. We helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste stewardess schoenen. Wolky@Work heeft een uitgebreide collectie aan stewardess pumps. Zo zit er altijd wel een paar pumps bij die passen bij jouw wensen!

Lees hier alles over onze stewardess schoenen en waarom ze aansluiten bij jouw baan.

100% kwaliteitsleer
Anti-slip zool
Los voetbed
Probleemloos door detectiepoortjes
Antistatisch
Kurk voor perfecte warmte-kou regulatie

Welke stewardess schoenen heb je nodig voor een werkdag?

Als stewardess draag je vaak meerdere werkschoenen op één werkdag. Je sleept op een dag meerdere stewardess pumps mee. Dit is begrijpelijk: hoge hakken staan vrouwelijk, maar aan boord is het fijn om je hakken in te ruilen voor boordschoenen. Dit is ook aan te raden; door je pumps af te wisselen zorg je voor minder drukpunten. Bovendien is het erg goed voor je schoenen. Leren schoenen gaan langer mee als ze ook rust krijgen. Door je schoenen te verwisselen geef je ze de rust die ze nodig hebben om in optimale conditie te blijven.

Kies jouw stewardess schoenen daarom zorgvuldig: een elegante platte schoen met een kleine hak (van ongeveer twee centimeter) is geschikt voor in het vliegtuig. Kies voor buiten het vliegtuig een pump met een hakhoogte waar jij je comfortabel bij voelt en houd ook de richtlijnen van jouw luchtvaartmaatschappij in de gaten.

  Waar moet je op letten bij het vinden van de juiste schoenen als stewardess?

  De juiste schoenen aanschaffen zorgt voor meer plezier in je werk. Bovendien voorkom je vervelende kwaaltjes die op de lange termijn grote gevolgen kunnen hebben. We helpen je graag met een checklist.

  Redenen waarom je voor goede schoenen moet kiezen

 1. Comfortabele schoenen

  Comfortabele schoenen zijn altijd een must, maar wanneer je werkt als stewardess is dit extra belangrijk. Zorg ervoor dat de schoenen niet knellen en voldoende ademruimte hebben. Zeker wanneer je de lucht in gaat en je voeten uitzetten, is het belangrijk dat de stewardess schoenen niet te klein zijn. Leren pumps kunnen echter in het begin wat stug zijn, dit is niet erg. Wanneer je schoenen koopt van kwaliteitsleer zal de schoen zich na een tijd mooi om je voeten vormen.

 2. Geen metaal

  In veel stewardessen pumps is metaal verwerkt. Dit wordt gebruikt om de schoen extra stevigheid te geven. Het nadeel hiervan is echter dat je de schoenen uit moet doen wanneer je langs de douane moet. Gelukkig zijn er inmiddels veel andere manieren om stevigheid aan een pump te geven. Maak het jezelf makkelijk en kies een pump waar geen metaal in is verwerkt, dit scheelt een hoop gedoe bij de douane.

 3. Het juiste voetbed

  Heel belangrijk bij het kiezen van de juiste stewardess schoenen, is dat je goed kijkt naar de vorm van het voetbed. Een anatomisch gevormd voetbed, geeft jouw voet specifiek support waar jij dat nodig hebt. Zo verbeter je je houding en sta je stevig op de grond.

 4. Anti-slip zool

  Een anti-slip zool zorgt voor een stevige grip op de grond. Als stewardess heb je te maken met veel verschillende ondergronden. Een pump met een gladde zool kan ervoor zorgen dat je wankelt. Let bij het kopen van werkpumps dus goed op de zool en test de grip op diverse ondergronden.

 5. Anti-statisch

  Je kent het vast: je raakt een passagier aan in het vliegtuig of slaat de deur van je auto dicht en krijgt een schok. Je wordt statisch geladen door de schoenen die je draagt en de ondergrond waar de schoen mee in contact komt. Kies stewardess schoenen die anti-statisch zijn gemaakt. Zo geef je jezelf én de passagiers geen schokken meer.

 6. Schoenen voor stewardessen bij Wolky@Work

  Wolky@Work biedt een uitgebreide collectie schoenen voor de luchtvaart. We hebben lang onderzoek gedaan naar jouw wensen voor de perfecte stewardess schoenen en deze wensen samengevoegd met Wolky’s kennis over het maken van comfortabele schoenen. Hieruit is een uitgebreide collectie ontstaan, die we continu blijven ontwikkelen.