Gratis verzending - Kosteloos retourneren - Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Stewardess schoenen

Wanneer je werkt in de luchtvaart sta je vaak urenlang op je benen. De schoenen die je draagt hebben veel invloed op je werkdag. Of je nu werkt als stewardess, steward of piloot: iedereen heeft baat bij werkschoenen met de juiste support. Dit zorgt er namelijk voor dat de voeten tijdens het werk minder snel moe worden. Bovendien voorkom je allerlei kwaaltjes. We helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste schoenen.

Lees hier alles over onze stewardess schoenen en waarom ze aansluiten bij jouw baan.

Luchtvaartproof

100% kwaliteitsleer
Anti-slip zool
Los voetbed
Probleemloos door detectiepoortjes
Antistatisch
Kurk voor perfecte warmte-kou regulatie

Welke schoenen heb je nodig als stewardess?

Als stewardess draag je vaak meerdere werkschoenen op één werkdag. Dit is begrijpelijk: hoge hakken staan vrouwelijk, maar aan boord is het fijn om je hakken in te ruilen voor boordschoenen. Dit is ook aan te raden; door je schoenen af te wisselen zorg je voor minder drukpunten. Bovendien is het erg goed voor je schoenen. Leren schoenen gaan langer mee als ze ook rust krijgen. Door je schoenen te verwisselen geef je ze de rust die ze nodig hebben om in optimale conditie te blijven.

Kies jouw stewardess schoenen daarom zorgvuldig: een elegante platte schoen met een kleine hak (van ongeveer twee centimeter) is geschikt voor in het vliegtuig. Kies voor buiten het vliegtuig een pump met een hakhoogte waar jij je comfortabel bij voelt en houd ook de richtlijnen van jouw luchtvaartmaatschappij in de gaten.

''Jaren met pijn in mijn voeten gelopen. Wat was ik blij als ik met mijn voeten omhoog mocht na een lange vlucht... Nu, na enkele maanden [email protected] schoenen te hebben gedragen, heb ik vanaf dag één geen pijn meer! Ongelofelijk, want ik heb zoveel schoenen geprobeerd en ik was eigenlijk niet meer van plan om nog een nieuwe poging te doen. Tot een collega zo positief over haar [email protected] schoenen vertelde. Ik werk al 20 jaar als purser, pijnvrije voeten is echt een wonder voor mij. Mijn dank aan [email protected]!''

Monique van Doorneveld | Purser KLM

  Waar moet je op letten bij het vinden van de juiste schoenen als stewardess?

  De juiste schoenen aanschaffen zorgt voor meer plezier in je werk. Bovendien voorkom je vervelende kwaaltjes die op de lange termijn grote gevolgen kunnen hebben. We helpen je graag met een checklist.

  Redenen waarom je voor goede schoenen moet kiezen

 1. Comfortabele schoenen

  Comfortabele schoenen zijn altijd een must, maar wanneer je werkt als stewardess is dit extra belangrijk. Zorg ervoor dat de schoenen niet knellen en voldoende ademruimte hebben. Zeker wanneer je de lucht in gaat en je voeten uitzetten, is het belangrijk dat de stewardess schoenen niet te klein zijn. Leren pumps kunnen echter in het begin wat stug zijn, dit is niet erg. Wanneer je schoenen koopt van kwaliteitsleer zal de schoen zich na een tijd mooi om je voeten vormen.

 2. Geen metaal

  In veel stewardessen pumps is metaal verwerkt. Dit wordt gebruikt om de schoen extra stevigheid te geven. Het nadeel hiervan is echter dat je de schoenen uit moet doen wanneer je langs de douane moet. Gelukkig zijn er inmiddels veel andere manieren om stevigheid aan een pump te geven. Maak het jezelf makkelijk en kies een pump waar geen metaal in is verwerkt, dit scheelt een hoop gedoe bij de douane.

 3. Het juiste voetbed

  Heel belangrijk bij het kiezen van de juiste stewardess schoenen, is dat je goed kijkt naar de vorm van het voetbed. Een anatomisch gevormd voetbed, geeft jouw voet specifiek support waar jij dat nodig hebt. Zo verbeter je je houding en sta je stevig op de grond.

 4. Anti-slip zool

  Een anti-slip zool zorgt voor een stevige grip op de grond. Als stewardess heb je te maken met veel verschillende ondergronden. Een pump met een gladde zool kan ervoor zorgen dat je wankelt. Let bij het kopen van werkpumps dus goed op de zool en test de grip op diverse ondergronden.

 5. Anti-statisch

  Je kent het vast: je raakt een passagier aan in het vliegtuig of slaat de deur van je auto dicht en krijgt een schok. Je wordt statisch geladen door de schoenen die je draagt en de ondergrond waar de schoen mee in contact komt. Kies stewardess schoenen die anti-statisch zijn gemaakt. Zo geef je jezelf én de passagiers geen schokken meer.

 6. Schoenen voor stewardessen bij [email protected]

  [email protected] biedt een uitgebreide collectie schoenen voor de luchtvaart. We hebben lang onderzoek gedaan naar jouw wensen voor de perfecte stewardess schoenen en deze wensen samengevoegd met Wolky’s kennis over het maken van comfortabele schoenen. Hieruit is een uitgebreide collectie ontstaan, die we continu blijven ontwikkelen.

“Pumps en boordschoenen”

De schoenen zaten meteen bij het aantrekken al erg fijn. Geen harde randen bij de wreef en ook het leer was daar zeer soepel waardoor mijn voeten geen zeer deden. Voetbodem ook erg fijn en zacht. Merkte wel dat ze nog een beetje ingelopen moesten worden maar na een aantal reizen gingen ze steeds lekkerder zitten. Aan boord gewisseld van schoenen en de flatjes aangetrokken. Ook hier weer een fijne pasvorm. Hele fijne schoen, ook weer door de soepele materialen. Stevige zool. Ik ben echt super tevreden en heel blij met mijn schoenen!

M. de Heer | Stewardess @ KLM
Shop onze ‘luchtvaartproof’ stewardess schoenen