Gratis verzending | Kosteloos retourneren | Op werkdagen voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Retourneren

Verkeerde maat, verkeerd artikel of is jouw bestelde paar gewoon niet helemaal naar wens? Geen probleem: je kunt het artikel altijd binnen 14 dagen gratis retourneren, mits het artikel ongedragen is (passen mag uiteraard wel). Op het retourformulier dat je hebt meegekregen bij jouw bestelling, staat precies beschreven hoe je dit doet. Geen retourformulier? Stuur een e-mail naar [email protected] en we sturen je deze toe!

Je artikel retourneren gaat heel makkelijk en is 100% gratis:

  • Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan het retourpakket.
  • Verzegel het pakket met de blauwe sluitzegel die je hebt ontvangen bij je bestelling. Plak de meegeleverde DHL sticker op de doos.
  • Geef het pakket af bij een DHL Parcelpoint bij jou in de buurt (www.dhlparcel.nl). Bewaar het retourbewijs dat je ontvangt van het DHL Parcelpoint goed.

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is, houden wij je via e-mail op de hoogte van het verloop. De terugbetaling doen wij altijd zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. We gebruiken voor een terugbetaling hetzelfde betalingsmiddel dat jij hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.