Gratis verzending | Kosteloos retourneren | Op werkdagen voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden

B2B Mogelijkheden

WOLKY@WORK EN JOUW ORGANISATIE: SAMENWERKEN?

In veel corporate organisaties zijn schoenen niet standaard onderdeel van de bedrijfskleding. Waarom eigenlijk? We ontdekten dat schoenen vaak worden gezien als‘onnodig, te veel rompslomp en extra kostenpost’. Dat is eigenlijk best verklaarbaar. Élke voet is anders en heeft andere support nodig. De illusie dat één bepaald model automatisch aan elke voet past, willen wij hier ook zeker niet geven.

HET BELANG VAN DE JUISTE SCHOENEN

Toch kunnen we het belang van goede schoenen niet ontkennen. Talloze onderzoeken bevestigen bijvoorbeeld de relatie tussen schoeisel en het percentage ziekteverzuim. Het dragen van verkeerde (goedkope) schoenen zorgt voor vervelende voetklachten. Klachten die op korte termijn al merkbaar zijn (lees: vermoeide voeten en rugpijn), en op latere leeftijd een grote rol gaan spelen in het dagelijks leven. Naast het laag houden van het ziekteverzuim zorgen de juiste schoenen natuurlijk ook voor uniformiteit binnen de organisatie en geeft het de juiste uitstraling af. Zeg nu zelf: een medewerker in mooie kleding met daaronder afgetrapte sneakers is niet wat je voor ogen hebt bij het aanschaffen van bedrijfskleding.

WE HELPEN JE VERDER!

Om deze reden bieden wij B2B oplossingen die passen bij jouw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos: van pasmomenten op locatie naar vrijblijvende adviesmomenten op open dagen tot het inrichten van een eigen webshop. We hebben er ervaring mee! Neem direct contact op of scroll verder om meer te ontdekken over onze samenwerkingen. 

EEN GREEP UIT ONZE MOGELIJKHEDEN

OPEN DAGEN

We komen graag vrijblijvend langs op open dagen of bedrijfsevenementen om medewerkers/studenten meer te vertellen over het belang van juiste schoenen. In overleg passen wij dit graag aan op de setting/thema van het evenement en maken we promotiemateriaal in stijl. Dit zijn onder meer aanwezig op evenementen van: KLM, TIO college, Transavia, KLC.

SPECIALE CODE

Wil je jouw medewerkers een korting geven op goede werkschoenen? Ook hier kunnen wij iets in betekenen. We maken een speciale code aan, passend bij de gelegenheid: bij indiensttreding, voor een jubilaris, als standaard extra arbeidsvoorwaarden. We denken graag met je mee en ondersteunen met passend promotiemateriaal.

EIGEN WEBSHOP

Wanneer je jullie medewerkers een (beperkte) vrije keuze wilt geven in het aanschaffen van hun schoenen en hier (gedeeltelijk) financieel in wilt bijschieten, is een ‘eigen’ webshop een fijne oplossing. Wij beslissen samen met jou welke schoenen voldoen aan jullie maatstaven en deze schoenen voegen we toe aan een eigen webshop. Medewerkers kunnen de schoenen zelf bestellen en laten bezorgen op het door hun gewenste adres. Betalen kan met een unieke kortingscode, afhankelijk van de financiële bijdrage. Snel, simpel én zonder rompslomp. Je hebt er als organisatie verder geen omkijken naar.

ONTWERPEN VAN BEDRIJFSSCHOENEN

Jouw eigen bedrijfslogo op een schoen? Sneakers in de kleur van jouw organisatie? Het kan allemaal! We werken met ons eigen fabriek in Portugal en om deze reden kunnen wij snel én vanaf kleine aantallen bedrijfsschoenen op maat ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos: een schoenendoos in huisstijl, jouw bedrijfslogo in een schoen óf gewoon een geheel eigen schoen ontwerpen. We helpen je er graag bij! 

B2B INKOPEN VAN DE HUIDIGE WOLKY@WORK-COLLECTIE

Alle schoenen uit de Wolky@Work-collectie zijn op bedrijfsniveau in te kopen. We overleggen samen welke modellen het meest geschikt zijn voor jouw branche. Vervolgens maken we afspraken over de manier van samenwerken. Wil je dat we langskomen om een pasmoment te verzorgen? Prima. Op een andere manier? Ook prima. Doordat we direct samenwerken met onze eigen fabriek in Portugal (waar de schoenen met de hand worden gemaakt) duurt het zo’n drie weken voordat een startorder wordt uitgeleverd. Toch nog meer schoenen nodig? Geen probleem! Naleveren van kleine aantallen kan in veel gevallen binnen 1 á 2 werkdagen uit onze eigen voorraad.

MEER WETEN?

Floor vertelt je graag alle ins and outs. Stuur meteen een mail naar [email protected]. We reageren nog dezelfde werkdag. Beloofd.